Generande hårväxt angår väldigt många av oss, både kvinnor och män, i olika hög utsträckning.
Jag har länge letat efter den ultimata hårborttagningsmetoden, och testat många av de olika produkter som finns på marknaden. Här delar jag med mig av de olika alternativ som jag har hittat.

söndag 16 januari 2011

no!no!

 no!no! är en hårborttagningsapparat som använder sig av värme, Thermicon technology, för att ta död på håret långsiktigt. no!no! classic har funnits på marknaden länge men nu har det kommit en ny, no!no! 8800, som har en rad extra funktioner och tillbehör som gör det möjligt att använda den på svåråtkomliga ställen och även i ansiktet.

Thermicon teknologin innebär att en värmepuls bränner av håret och värmen vandrar sedan vidare ner till hårroten varvid håret ska sluta växa. Till skillnad från laser är värmeteknologin inte beroende av mörkt hår och ljus hy för att fungera, utan ska vara lika effektivt och säkert på alla hudtyper och hårfärger.

Nackdelen med no!no! är att det luktar bränt hår när man använder den, och att det tar flera veckor innan man kan förväntas se resultat. Men vill man vara fin får man lida pin, de menar att upp till 94% av hårväxten kan försvinna relativt permanent. Kolla in deras hemsida, det går att beställa från hela världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar