Generande hårväxt angår väldigt många av oss, både kvinnor och män, i olika hög utsträckning.
Jag har länge letat efter den ultimata hårborttagningsmetoden, och testat många av de olika produkter som finns på marknaden. Här delar jag med mig av de olika alternativ som jag har hittat.

söndag 9 januari 2011

Plockning med pincett

De flesta av oss som ansar ögonbrynen använder en pincett, och den är också användbar på små skäggstrån man vill få bort. Om man använder en pincett regelbundet ska man att investera i en kvalitetspincett som håller länge, det sparar både tid och energi eftersom de är mycket enklare att få grepp med. Bra att ha är då även en spegel med förstoring.

Till större ytor blir det däremot alltför tidsödande och dessutom smärtsamt att rycka bort strå för strå. Då finns det bättre alternativ.

De finns de som anser att plockning med pincett kan leda till att håren aldrig växer tillbaka, och för en del kanske det kan vara så. Men det finns även risk för att man stimulerar hårväxten och i stället för tunna ljusare hårstrån växer det upp mörkare och grövre strån. Det verkar vara olika från person till person, så var försiktig när du börjar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar