Generande hårväxt angår väldigt många av oss, både kvinnor och män, i olika hög utsträckning.
Jag har länge letat efter den ultimata hårborttagningsmetoden, och testat många av de olika produkter som finns på marknaden. Här delar jag med mig av de olika alternativ som jag har hittat.

söndag 9 januari 2011

Vaxning - Sugaring

Om man vill avlägsna håret från rötterna kan vaxning eller sugaring vara ett bra alternativ, eftersom det går relativt snabbt och resultatet räcker längre än vid till exempel rakning.

Vaxning och sugaring fungerar ungefär på samma sätt, skillnaden ligger i ingredienserna och tekniken man använder. Många anser att sugaring är överlägset, mildare för huden och med naturliga ingredienser.

 De första gångerna kan det både vara smärtsamt och kladdigt (om man gör det själv), men med övning kommer färdighet, och många upplever också att hårväxten minskar om man vaxar sig regelbundet. Det finns massor med olika produkter för hemmabruk, men är man osäker så kan det vara bra att gå till en salong och få hjälp.

Det som kan vara en nackdel är att man måste låta håret växa ut till minst 5 mm för att det ska vara effektivt, och att man kan få inåtväxande hårstrån. Fördelen är att resultatet räcker länge, för många mellan 2 till 4 veckor. Men det här med hårväxt är högst individuellt, och för en del av oss kommer håret tillbaka betydligt snabbare.


Klicka här ovanför och kom till Shopping4net, där kan du hitta vax, hårborttagningskrämer, rakhyvlar och mycket annat.

1 kommentar:

  1. Har du hört om denhär produkten? Det är lätt sockervaxning hemma som är jättelätt att använda och för mig fungerar den utmärkt!
    http://www.sockervaxning.com/

    SvaraRadera